Kategoriat
Yleinen

Hinaus Helsinki Auttaa Aina Nopeasti

Hinaus Helsinki – auton hinausta Helsingissä vankalla ammattitaidolla

Hyytyikö autosi moottoritielle entä köhiikö kaara ruuhkassa? Auton hyytyminen tai käynnistysvaikeudet eivät todellakaan ole toivottuja, mutta monesti yleisin syy miksi auton hinauspalvelu hälytetään paikalle. Yllättävissäkin tilanteissa voit kääntyä Hinaus Helsingin puoleen. Hinaus Helsinki palvelee sinua myös kiireettömissä tilanteissa, esimerkiksi erilaisissa ajoneuvon kuljetusta vaativissa tilanteissa.

Autopalveluturvavakuutuksesta turvaa yllättäviin tilanteisiin

Hankkimalla autopalveluturvavakuutuksen saat korvausta vakuutetun kulkuneuvon hinauksesta korjaamolle. Vakuutus on osa kaskovakuutusta, mutta joissain tilanteissa se on saatavilla myös osakaskoon. Kaskovakuutusten hinnat vaihtelevat noin 600-1000 € /vuosi ja ne korvaavat usein ajoneuvovahinkojen ja/tai hinauspalveluiden aiheuttamia kuluja. Lisätietoja kasko- tai osakaskovakuutuksesta saat vakuutusyhtiöltäsi.

Hinaus Helsinki palveluksessasi

Hinaus Helsingin apua ei tarvitse kauan tienposkessa odotella, sillä Hinaus Helsinki saapuu paikalle yllättävissäkin tilanteissa nopeasti. Kalustoon kuuluu laaja valikoima erilaisia hinauslaitteita ja hinausautoja moniin erilaisiin hinauksiin. Esimerkiksi ajoneuvon hinaus Helsingissä vaatii erityistä osaamista ja erityisen, Helsingin keskustaan ja esimerkiksi ostoskeskusten parkkihalleihin sopivan hinauskaluston. Helsingissä tapahtuvaan hinaukseen soveltuvia autoja ja hinauslaitteita löytyy useita: jopa kolme hinausautoa, auravarusteltu mönkijä sekä lukuisia maastureita ja apuautoja. Näiden lisäksi Hinaus Helsingin kalustoon kuuluu kolme hinuria, joista pienimpäänkin sopii jopa seitsemän henkeä – eli kuljetamme isommankin porukan tienposkesta perille lämpimään. Tavoitat meidät nopeiten puhelimitse, mutta voit tilata hinauspalvelun paikalle myös verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta esimerkiksi tilanteissa, joissa auton hinaus ei ole kiireellinen tai jos puhelimesi saldo on loppunut. Voit tilata kiireettömän hinauksen lomakkeella haluamallesi päivälle esimerkiksi Helsingin keskustaan, jolloin Hinaus Helsinki ottaa sinuun yhteyttä ja vahvistaa tilauksen. Ojaan suistuneen tai ruuhkaan sammuneen auton saa siis meidän avulla hinattua niin keskustasta, kuin myös taajamasta korjaamolle nopeastikin, sillä Hinaus Helsingin kalusto soveltuu moneen eri tilanteeseen. 

Vastaa