Kategoriat
Yleinen

Kotisiivous Helsingissä säästää aikaa

Kotisiivouksen ulkoistaminen säästää sinun aikaasi, lisääntyneellä vapaa-ajalla ehdit nähdä enemmän ystäviä ja perhettä, harrastaa, käydä ulkona syömässä tai vain rentoutua kotona. Enää siivousta ei tarvitse aikatauluttaa menojen mukaan, siivooja hoitaa siivouksen puolestasi sinun nauttiessa mukavista aktiviteeteista. Puhdas koti vaikuttaa myös mieleesi, tekemättömät kotityöt eivät vaivaa mieltäsi kun ulkoistat siivouksen ammattilaisille. Päivän päätteeksi on ihana tulla siivottuun ja puhtaaseen kotiin, jossa voit rentoutua illan seesteisessä ympäristössä. Kotisiivous Helsingissä palvelee asiakkaita perussiivouksen lisäksi erilaisissa lisätöissä.

Kotisiivous piristää mieltä

Oletko haaveillut tulevasi töistä puhtaaseen, vasta siivottuun kotiin? Tämä on mahdollista kotisiivouksen avulla. Siisti ja puhdas koti vaikuttaa tutkitusti ihmisen hyvinvointiin positiivisesti. Kukapa nyt viihtyisi sotkuisessa ja likaisessa kodissa. Aina ei myöskään jaksa siivota raskaan työviikon jälkeen. Tästä syystä siivous kannattaa ulkoistaa, samalla voit unohtaa kaikki tekemättömät kotityöt, sillä ne kuuluvat nyt siivoojalle. Siivousyritykset ovat usein suomalaisia pienyrityksiä, joten ostamalla kotisiivouksen tuet suomalaista yrittäjää ja saat tuplasti hyvän mielen.

Harva meistä nauttii kotitöiden tekemisestä. Siivoojan tehtäviin kuuluu kaikki arkiset, mutta hieman vaivalloiset kotityöt. Perussiivous muodostuu keittiön ja vessa siivoamisesta, pölyjen ja pintojen pyyhkimisestä sekä lattian imuroinnista ja moppauksesta. Tämä lisäksi siivooja voi vaihtaa lakanat, tampata matot tai pestä ikkunat, uunin tai saunan. Kotisiivous suunnitellaan ja aikataulutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Siivouksen ajan kotona voi olla paikalla, mutta olet vähemmän tiellä, jos siivous tehdään vaikka silloin kun olet töissä. Näin siivooja saa rauhan siivota.

Kotisiivous – perhearjen pelastus

Lapsiperheissä arki on usein kiireistä koulun, töiden ja harrastusten kanssa. Aikataulu saattaa välillä olla hyvinkin tiukka eikä aika välttämättä riitä kotitöille ja siivoamiselle. Ylimääräinen aika olisi ihanaa käyttää perheen kesken mukavien aktiviteettien parissa. Arjen pelastuksena on kotisiivous. Ulkoistettu kodin siivous vapauttaa aikaa muille aktiviteeteille ja harrastuksille, kun siivouksesta huolehtii ulkopuolinen taho. Perussiivoukseen kuuluu myös tavaroiden järjestely, joten siivoojaa ei haittaa esimerkiksi lasten lelujen lojuminen lattialla. 

Lisäpalveluita ikäihmisille

Jotkut siivousyrityksen tarjoavat siivouksen lisäksi myös apua muissa arjen askareissa. Erityisesti ikäihmisille tai liikuntarajoitteisille tarkoitettuja palveluita ovat esimerkiksi kaupassa käynti, ruoanlaitto, koiran ulkoilutus tai pyykinpesu. Näiden palveluiden on tarkoitus auttaa ja helpottaa arkea. Ikäihmiset saattavat myös kaivata juttuseuraa, joten siivoojan tai kodinhoitajan käynti muutaman kerran kuukaudessa saattaa olla vanhusten kuukauden kohokohta. 

Vastaa